SEGMENT : SERIOUS FOLLOW BACK

Assalamualaikum.,oLLa :face38:


dini dan segmen lg :face15:
rmai plak blogger yg sudi wat segmen,
dini cuma meramaikan ja,
x salah kn?? :face26:
tambah plak hadiah dia yg dini rasa mcm dh jatuhhati kt menda tu :face12:






geram aihh


sebab utama dini join segmen ni sbab dini tertarik dengan konsep segmen ni.,

I follow You
You follow Me back

sesetengah blogger x setuju dgn konsep ni, ada jgk yg smpai hangin satu badan sambil meluahkan ketidakpuasan hati mereka di belog masingmasing., kononnya, watpa follow kalau tidak ikhlas/ cuma follow belog orang famousfamous ja...

bagi dini, benda ni small matter ja pn, x payah nk hanginhangin satu badan., kita samasama nk cari side income dlm blogging, tambah kenalan, tambah follower, memeriahkan belog masingmasing, memenuhkan comment dan shoutbox, etc....

segmen ni langsung x membebankan pn, sebabnya, dini x kisah pn nk follow orang., free ja pn kn., kalau ada orang follow dini, dini rasa happy sgt., tp dini x mampu nk bagi papa reward., cuma follow balik ja yg mampu dini bagi., x pa la kn., janji follower dini tu happy kn

#p/s maaf kalau ada yg terasa na:face26:


Hampa kena tag
Fitrah Bonda
Izzat

49 comments:

Seyra Zainal said...

sera dah follow sni sayang :)

✿ Nani ツღ said...

follow here :)

Michelle Hopell said...

dari segmen yg sama ..
follow sini
do follow me back if u wont mind
thanks :)

Michelle Hopell said...
This comment has been removed by the author.
Michelle Hopell said...
This comment has been removed by the author.
amercorner.blogspot.com said...

waseh meletop letop essay dia,
yerp amer tahu ade blogger tak suka cara ni ,
susah la nak tingkatkan follower , follower penting sebab dorang tu mcm kawan2.
Mcm kat fb, kalau org add(follow) korang and korang x approve(x follow balik) camney nak tambah kawan kan :D

amer blogwalking disini, amer follow (kan ke serious follow back)

apap2pun thanks sudi join segment ini.
Dan good luck :D

AlyNn NyzAa said...

serius da follow awk ye dik :)

http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

AkmaDanira said...

Saya SERIOUS FOLLOW awak.
Awak? :)

http://memories-si-akma.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Nabila Medan said...

serius dah follow awak. hehe
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

lyana kamal said...

singgah sini dari segmen sama :)
http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Nur Asmida Bt Karim said...

Salam , sya dh follow awk . Serius Follow Back =)
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

princessrayha said...

serious dah follow awak.tq sebab follow saya

nadzirah abdullah said...

serious follow u back (:

icumm said...

BW sini balik...serious follow awak blik ^^

fuzore said...

settle follow...

MiSz AzUmI said...

umi dari sgmen yg sama..visit n follow here..

http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

@ deqla manjew said...

salam... sy follow, dari segmen yg sama... sy serious follow back... :)

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

singgah sini
serius follow blog awk

http://diaryyeyla.blogspot.com

aynora nur said...

serious back follow sini..tq

Farra said...

Daripada segmen yang sama . singgah and follow sini ^____^

http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

miss nana said...

nana dah follow wak tau , kan follow back .. anyway tq follow nana yer :)

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

follower 77..dtg dri segmen yg same

Amiey said...

hye , saya dah follow sini . Serious follow back ! :)

http://supercontestblog.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Amiey said...

hye , saya dah follow sini . Serious follow back ! :)

http://supercontestblog.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

♥ Damia Raisha (◕‿◕) said...

follow sini...dari segmen sama

hawa said...

done hit , serious follow back :)


http://akubencihitam.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Wanieys said...

Singgah dari segmen sama^^
Wanieys follow sini =.=
Awak serious follow back keyh^^

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/04/segmen-serious-follow-back.html

Iena Eliena said...

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yang sama

serius dah follow blog awak :)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

✿•°˚°Aini Sha°˚°•✿ said...

Salam,
Singgah dan Follow..
Dari segmen http://www.ainilittlesweet.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Syamimi said...

Mimi here, serious dah follow awak :D

http://preciouselove.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Pecinta pink^^ said...

salam ,,saya singgah bw..dri segmen same..serius saya dah follow..hikhik..jom-jom singgah sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html thanx(^_^)

9n0L4 said...

seriously done follow. 90. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Tyra Faiera said...

Assalamualaikum w.b.t.

Ainun dtg follow dri segmen yang sama. Jom follow blog ainun plak :)

http://tyra-faiera.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Semoga hari hari kamoo penuh dengan kecerian :)

arissa. (not the real name) said...

done follow ! XD

aynora nur said...

done follow here!!

farhanamasdo said...

hi ! datang dari segmen yang saamaaa . anddd followw ^^ salam kenal and do visit me back ya :)
http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

jal said...

jal dtg dari segmen yg sama. done follow u, n follow me back http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

eyda lha ♥ said...

Dari segmen yang sama
done follow awak :)
jom singgah n follow blog eyda :)
http://eydawoit.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html?zx=e884ccb798a836bf

*NurSyahieraDahhari* said...

Follower name : ieraassyiera.blogspot.com

Syiera serious follow sini :)
99:)
Serious follow Syiera back ya -->
http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

happy blogging :)

deqjamucuxx said...

serious follow anda . blue blog . simple n nice .

shukeee

http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Sh Hily said...

Salam singgah dari segmen yg sama..Sudah follow cnie.Follow me back..

http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

cyda said...

dari segmen yang sama , follow blog ini :) jangan lupa follow back . hihi

http://lifedearstory.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Rafflesia™ said...

as-salam..
datang dari segment yang sama. follow sini ye?

http://lovestory313.blogspot.com

@

http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html


syieda,

MISS Z BERCELOTEH said...

Kompom serius!!
dah follow dah blog ne..
meh ke blog miss z pula...

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

AmirahSyafiqah ♥ said...

Dari segment yang sama, Follow Blog ini

http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

missp0tpet said...

singgah dari segment yang sama. serious follow back. done follow here.

Do follow mine ;)

http://missp0tpet.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Diera Tekikushika said...

slm perkenalan. jom g blog saya =)

amercorner.blogspot.com said...

kepada empunya blog. boleh tolong empunya blog kira jumlah comment dalam entry segment ni tak?

komen yang dikira adalah
Dari segment yang sama. Sudah follow blog ini. Sila follow balik. (sertakan link segment)
(Asalkan ada ayat "Dari segment yang sama", "Follow Blog ini" dan link segment
anda)
ataupun ada ayat follow blog ini.

Dah kira ? sila hantar dengan comment ke entry ini
http://amercorner.blogspot.com/2012/05/pemenang-top-referral-segment-serious.html

last menghantar adalah 5.june. Jika semua peserta sudah menghantar before 5.june. Maka saya akan umumkan peserta sporting dengan cepatnye.
:D saya sedang mencari peserta sporting ni :D

 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner