DAN ESOK

Assalamualaikum.,oLLa:face38:


dalam seminggu ni,
tidak,
dalam hari yg belum ckup seminggu lg ni,
bilangan A.W.E.S.O.M.E dini meningkat dgn mendadaknya,
sukasuka

thanks tau,
sayang hampa semua,
dini dh follow hampa semua,
tapi kalau ada yg dini x follow lg,
mungkin sbab hampa x tinggal link kt blog dini,
susah la kn,

sapasapa yg dini x follow lg,
dari manamana segmen yg kta join,
atau dari manamana ja
SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI ENTRY INI OK !!
kerjasama hampa amat dihargai






berbalik kepada tujuan entry,

hurm,
ni yg lemah ni,
semua warga UiTM seluruh Malaysia,
bakal menghadapi hari yg menggerunkan,
pada hari ESOK

result nk keluaq dah baq hang
cepat sungguh warga pensyarah UiTM mark paper kita,
adoi,
sungguh,
belum bersedia nk hadap result,
gerun sungguh,
seriau baq hang

papa pun,
bukan x beranganangan nak dekan,
tapi rasa belum cukup usaha nk dekan,
cukup hanya result yang tidak mendatangkan kebingungan kt dini sebab nk repeat dia next sem,

kepada semua warga UiTM yg membaca entry ni,
dini ucapkan goodluck esok,
InsyaAllah,
kita akan mendapat keputusan yg baik,
samasama kita doakan untuk esok...

kepada tuan belog,
mugkin awak x berusaha dengan cemerlang sem ni,
tp awak dh perform yg terbaik untuk exam awak,
goodluck esok,

p/s harap keadaan kta tak sama mcm doodle kt atas:face26:

2 comments:

jia creatifelt said...

good luck....:-)

zubect said...

hehehe, bce entry nie lepas dah tw result:) insyaAllah apa2 yg kiter dpt tu rezeki Allah. btw dh follow blog nie

 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner